På gång i klubben

Dessa aktiviteter är på gång i klubben :

Träning utomhus

Nu är det träning utomhus som gäller!
Vi hoppas att vi kan ses ute på banan en stund vid varje träningstillfälle.

SM i Fältskytte 6-7 augusti samt SM i Jaktskytte 17-18 september

Även i år arrangera vi Fält SM på våra banor, och förberedelser pågår för fullt.
Tävlingen arrangeras tillsammans med Nykvarns BK.

Och en dryg månad senare anordnar vi Jakt-SM i september, Banan i Fårhagen används som den är med lite justeringar. Runt Pumbaberger ska det byggas 30 mål i början av september.

För att det ska fungera så uppskattar vi all hjälp vi kan få av våra medlemmar och förhoppningsvis också närstående som vill hjälpa till.
Det som tar mycket personal är de tre serveringarna vi kommer att ha ute bå banorna, samt morgon och kväll vid klubbstugan.

Funktionärsmöte onsdag 13 juli kl 18.30

Vi inbjuder till ett funktionärsmöte vid klubbstugan för att informera och lära känna varandra.

Arbetsdag lördag 16 juli kl 11.00

12 stycken måltavlor måste bäras ut på banan och förankras.
Även röjning av gångstråk samt skjutgator. (Röjning kan iofs göras när som helst om någon har tid och utrustning, viktigt är dock att det är gjort till tävlingsveckan, så att endast putsning behöver göras då.)

Ytterligare arbetsdagar/kvällar kommer att kallas med i bästa fall någon veckas varsel, beroende på vad som behöver göras, t.ex. i Fårhagen.

Från fredag 5 augusti kl 15.00 färdigställer vi tävlingsplatsen vid klubbstugan.
En hel del praktiska saker ska ställas iordning, bla serveringstält, skyltning mm.

Under tävlingsdagarna behövs hjälp till serveringarna, speciellt på morgonen då allt ska transporteras ut.
Sedan ska det fyllas på och hållas rent.
När tävlingsdagen är slut ska allt plockas in och städning utföras.

Hoppas så många som möjligt kan vara med.

Frivilliga som kan ställa upp efterlyses.
All hjälp uppskattas, även det lilla.

Efter Fält SM inväntar vi leverans av måltavlor i slutet av augusti.
När dessa anländer ska dessa bäras ut och monteras inför Jakt SM i september.

Uppdaterad: 08 JUL 2022 14:01 Skribent: Webmaster

Bingolotto

Stöd föreningen genom att skaffa Bingolotter här!

E-post: info@stallarholmensb...