På gång i klubben

Dessa aktiviteter är på gång i klubben :

Träning utomhus

Från lördagen 1 maj tränar vi utomhus på bågskyttebanan bakom skolan.

Men vi "fuskar" redan nu på lördagar kl 14.00 om vädret tillåter, annars är vi i sporthallen april ut.
Onsdagsträningen har vi inomhus på onsdagar kl 18.30 tom 28 april (från 5 maj utomhus kl 17.30)

När vi flyttar till utomhus kan vi ha träningar för alla igen, under förutsättning att vi kan följa de rekommendationer som gäller i dagsläget.

Prova-på endast när det förbokats.

Vårtävlingen Stallarholmsfälten genomförs som sk Pay&Play, eftersom det råder tävlingsförbud.
Deltagande skyttar kommer att skjuta sin runda under dagen med starttider från kl 08.00 till 14.00, allt för att hålla avstånd och ha så få personer närvarande på banan.
Mer info finns på tävlingssidan.

Preliminärt planerar vi att arrangera SM i Fältskytte, 7-8 augusti, tillsammans med Nykvarns BK. Tävlingen hålls på våra banor här i Stallarholmen.
Givetvis under förutsättning att det är möjligt pga rådande restriktioner.

Men för övrigt ganska lugnt i klubben, så vi koncentrerar oss på bågskyttet!

Uppdaterad: 12 APR 2021 21:48 Skribent: Webmaster

E-post: info@stallarholmensb...