Nyheter från SF

Förbundsårsmötet

(2021-04-17 15:55)
Carina Olsson omvaldes som ordförande samt att Kåre Nordström, Timrå, valdes in som ledamot i styrelsen på lördagens förbundsårsmöte. Mötes leddes av RF-SISU:s Anna Iwarsson med en stadig hand.

Förbundsårsmöte

(2021-04-17 10:15)
Den 17 april kl 13 inbjuder förbundsstyrelsen till Förbundsårsmöte(stämma). Även i år kommer den genomföras digitalt.

Hej och välkommen till en digital workshop i jämställdhet och inkludering! I vår vision står det "Bågskytte för alla, överallt, alltid" Men är det verkligen så? Behandlar vi varandra lika och är alla verkligen välkomna i våra föreningar?

Förbundsstyrelsen har beslutat ge följande rekommendationer för arrangemang under våren och försommaren i år. Det råder än så länge tävlingsförbud men vi behöver inte ställa in för det, vi ställer om.

NUM - Sverige

(2021-04-01 21:01)
SEdan tidigare är det bestämt att årets NUM kommer skjutas landsvis. Nu har vi i Sverige bestämt att vi i Sverige kommer skjuta NUM dsitrikts- eller regionuppdelat

Senior-SM inomhus i Skurup

(2021-03-22 09:58)
Man måste bli imponerad av Skurup, de har nu precis som Sundsvallsklubbarna bestämt sig för ett tredje försök att arrangera det SM som de tvingats ställa in två gånger innan.

Nu är Coronakorren avlsutad för denna gång. Lottdragning av priserna kommer ske inom kort. I övrigt får alla som deltagit ta åt sig äran av sina egna och andras hyllningar.

Gårdagens besked från regering och FHM innebär tävlingsförbud för alla, utom yrkesarbetande idrottare, alltså även barn och unga får nu inte tävla.

Vi har förnärvarande tre domare med kontinental respektive internationell behörighet. Sofie Johansson, Skogen, Rolf Volungholen, Bollnäs och Jessica Larsson, Nora. De söker uppdrag för kommande säsong och tilldelas dem i början på året.

Tränarkonferensen

(2021-02-16 09:41)
Vi vill passa på att tacka för all input som vi fick i samband med Tränarkonferensen. Allt material har sammanställts och presenteras nedan.

Efter överenskommelse med recurvelandslagets sponsor Stenvallsgruppen och SOK har förbundsstyrelsen beslutat ge fyra damskyttar arvode motsvarande en tänkt halvtidslön, lika för alla, under perioden 1 feb till 30 juni.

Uppdatering 4 feb.

Tränarkonferens

(2021-02-01 08:02)
För att skapa en gemensam syn​ för vad som krävs av en elitbågskytt och tränare? Vilka satsningar som vi tillsammans behöver göra för att nå målen?​