DM i Jakt och Fält arrangeras av klubben den 20 september

11 AUG 2020 09:00
Klubben arrangerar för tredje året ett dubbel-DM den 20 september med anpassat genomförande: Öppen starttid för båda DM-tävlingarna samtidigt
  • Uppdaterad: 09 SEP 2020 22:11

Att arrangera en tävling i rådande tider kräver lite planering.

Dock är skogskytten som Jakt och Fält väl utformade för att kunna genomföras med minimal kontakt med medskyttar, alla går i grupper om max 4 skyttar längs en skogsbana.

För att ytterligare förenkla och sprida ut skyttarna i tid så kommer Öppen start att tillämpas, dvs skyttarna kan starta mellan 08.30 - 10.30 och också själv välja vilken ordning som man vill genomföra DM-banorna.
Allt för att undvika köer.

Vi kommer inte ha någon gemensam samling eller prisutdelning (priser skickas ut till klubbarna efteråt).
Vi kommer heller inte att ha någon servering, utan endast förpackade förfriskningar av enklare slag. Och all betalning med Swish.

Alla är nog både införstådda och relativt vana med detta upplägg nu.

Vi välkomnar skyttar från distriktet, Östra Svealand.

Mer information om tävlingen