Virustider

16 MAR 2020 18:00
Klubbens verksamhet påverkas med anledning av det sk Nya Coronaviruset Covid-19.
  • Uppdaterad: 16 MAR 2020 21:37

Med anledning av hotet från Covid-19 måste vi göra vissa förändringar i klubbens verksamhet:

• Inga Prova-på-tillfällen erbjuds tillsvidare
  • Friska bågskyttar är välkomna till våra träningar
    Övriga får stanna hemma tills de är friska och skjutglada igen.

Detta är nödvändigt för att skydda, framförallt, våra äldre bågskyttar.

Men också för att hjälpa till med att minska smittspridning bland oss och samhället i övrigt.

Vi kommer tillsvidare att försöka hålla våra träningstider inomhus, under förutsättning att vi som kommer dit är friska och inte har några symptom på infektion. Alla bör bruka sunt förnuft och ta det säkra före det osäkra.

(Som alternativ finns alltid möjlighet till skytte på vår utebana om vädret tillåter.)

För övrigt hänvisas till myndigheternas information om Covid-19, t.ex. www.folkhalsomyndigheten.sewww.krisinformation.se samt Vårdguiden 1177

Håll gärna kontakt med oss i klubben via telefon, epost eller Facebook.
Håll oss informerad om läget.