Stallarholmens BK pausar sin träningsverksamhet

05 NOV 2020 20:00
Klubben pausar all träningsverksamhet pga de nya lokala allmänna råden gällande Södermanland.
  • Uppdaterad: 05 NOV 2020 20:58

Idag beslutades att införa lokala restriktioner för Södermanland för att begränsa smittspridningen.
Preliminärt gäller dessa tom 2020-11-26.

Det innebär att klubben med omedelbar verkan pausar verksamheten.

Alla träningstillfällen är avbokade, både onsdagar och lördagar.

Ett undantag:
Träningsgrupper för barn och ungdomar, födda 2005 och senare, kommer att genomföras i mån av intresse.
Denna möjlighet gäller barn och ungdomar som redan är medlemmar samt begränsat antal intresserade som vill pröva-på-bågskytte.
Föranmälan gäller för att delta vid dessa barn- och ungdomsträningar. Om inga föranmält sig, ställs träningen in.

Men det finns inga hinder för att skjuta utomhus på utebanan.

Rätt klädd, håll händer och fingrar varma och torr om fötterna så går det utmärkt att skjuta även i lite kallare väder.

Vi hoppas att vi snart kan återuppta mer normala rutiner för vår bågskytteverksamhet.

Just nu är dock prioriteten att värna om vår egen och varandras hälsa!

Har ni frågor kontakta oss i klubben via telefon, epost eller Facebook.

För övrigt hänvisas till myndigheternas information om Covid-19, t.ex. www.folkhalsomyndigheten.sewww.krisinformation.se samt Vårdguiden 1177