Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
21 september 2016 11:13 av Erika

Tack...

...för en jättetrevlig tävling med fina banor! Kram till er alla som jobbat och gjort det möjligt.

14 september 2015 01:53 av Bozze Karlsson

Grattis

Grattis Stefan till Bronset. Du är alltid med där uppe när det gäller mästerskap.

13 september 2015 19:50 av Janne Liljegren

Tack

Tack för en trevlig helg tusen kramar till alla underbara funktionärer som gör det möjligt för oss andra att tävla.

13 september 2015 19:10 av Lasse Karlsson

Grattis Stefan.

Vill bara gratta Stefan Johansson, Arboga BK till bronset. Inte lätt att rå på super"guben" Göran Bjerendahl.

12 september 2015 02:29 av Bozze Karlsson

Jakt SM

Vill önska arrangörsklubbarna och alla deltagare ett stort lycka till på årets Jakt SM. Här nere i Australien är det varmt och skönt. Har besökt några klubbar som vi har runt husknuten. Hälsningar från Bozze och Mariana Karlsson. Sedan tre mån bosatta i Aussis men på väg hem om 2 1/2 mån.

Epost:

Facebook Evenemang